I Rørbæk Forsamlingshus & Selskabslokaler kan du roligt invitere gæster til din fest, uden at blive overrasket over prisen. nedestående festpakker er baseret på 5 timers spise arrangement.
Selskabs menu eller buffet indhold |
Festpakke 1 |
Festpakke 2 |
Festpakke 3 |
Velkomstdrink |
|
|
 |
3 retters menu eller buffet |
 |
 |
 |
*Drikkevare under middagen |
|
 |
 |
Kaffe/The |
 |
 |
 |
Cognac/likør/bailys |
|
1 gang |
1 gang |
Kransekage |
|
|
|
Natmad, tillæg på enkelte retter |
|
|
 |
Blomster dekorationer |
 |
 |
 |
Pris pr. kuvert |
395,-kr |
495,- |
555,-kr |
* Drikkevarer under hele middagen.
Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin, øl, juice og sodavand.
Fri bar med drinks kan tilkøbes eller der kan bestilles enklte drinks 40,-kr pr stk
Der laves drinks i baren med gin, vodka, rom, wiskey, Jägermeister, div. shots, Tequila, m.f.
Vælg: forret, hovederet, dessert, natmad eller forret, buffet, dessert, natmad
Citrusmarineret laks
skiver af citrusmarineret laks serveret med rejer caviar dild citron og lækker cremefraiche krydderurte dressing.
Lækker og let forret, der passer til alle former for fest
Laksesymfoni
Dampet laks, lakseroulade og marineret laks flot anrettet med rejer, caviar dild og dressing. En super populær klasikker
Vitello Tonnato
Kalvelårtunge med cremet tunsauce, kapers, rucculasalat og parmesan
Dampet laks
Anrettet med rejer, caviar og citron samt lækker dressing
Hønsesalat
Klassisk hønsesalat, med bacon, champignon og asparges anrettet på salat
Unghane
Stykker af grillet unghanebryst, serveret med salater, frisk ananas, ristet bacon og cremetkarrydressing
Varmrøget laks
Serveret på bund af pluksalat, garneret med dild, frisk grøn asparges, krydderurter
og krydderurtedressing
Carpaccio
Tynde skiver rå okseinderlår med olivenolie og citronsaft, garneret med rucculasalat og basilikum og friskrevet parmesanost
Røget laks
Anrettet på avocadocreme, rugbrødscrumble, friske krydderurter
Bagt fisk (+15,-kr)
Bagt torsk eller lign. serveret på bund af sauce verte, garneret med caviar og ørredrogn samt spædsalater
Tarteletter
med valgfrit fyld: høns i asparges, skaldyr i hummmercreme, skinke m. asparge og ærter
Fisk og skaldyr (+20,-kr)
top forret, lynstegt tun, grillet laks, kammusling og dansk jomfruhummer samt store rejer, anrettet med crustil friske urter og dressing
Forretter tallerkenserveres og der serveres brød og smør
Oksefilet
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager
Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg med grøntsauté . Waldorfsalat, vildtflødesauce, pommes rissolé, samt surt og sødt
Krondyr
Langtidsbraisseret krondyr med rødvin, og rodfrugter. variation af årstidens grøntsager samt stegte kartofler og sauce bigarade
Perlehønebryst
Serveret med rodfrugt sauté, grønne asparges, saison sauce samt pommes rissolé
Gris på gaflen
Kamfilet stegt som vildt, serveret med årstidens grønt, pommes rissoles, samt walldorff salat og tyttebær, skysauce
Lammetyksteg
Supermørt stykke på lammet, som alle kan lide. Serveres med kartoffelsoufflé, lammeglaceog baconbønner.
Helstegt oksemørbrad
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager
(Tillæg kr. 50,00 pr. couvert)
Tallerkenserveres 1. gang og fadserveres 2. gang
Buffet
Langtidssstegt benskinke med sprød svær
Oksemørbrad Wellington (indbagt)
kalveculotte stegt med krydderurter
Tomatsalat med mozzarella
Pastasalat vendt i pestourter
Sødemajs, feta og cayenne samt vinegrad
Mixet salat
Bønne salat med ristet bacon, og græskarkerner
Couscous med masser af friske krydderurter og peberfrugt
Broccolisalat med grillet grønt
Dressing
Flødekartofler
Små ristede kartofler
Der kan forkomme ændring i salater og garniture afhængi af årstid og udbud. Er der særlige ønsker til stegene, ændre vi udvalget.
Dessert tallerken
Chokoladekage, med is og frugtcoulis
Pandekage med is
Hjemmelavet pandekage serveret med kompot og is
Citron fromage
Serveret med flødeskum og hakket chokolade
Creme Brulé
Serveret med sprødt brændt rørsukker
Panacotta
Italiensk vaniljecreme med blommekompot
Islagkage
Hjemmelavet islagkage med årstidens bær/frugt
Gullaschsuppe
Rustik suppe med kraftig smag, serveres med flutes
Aspargessuppe
klassisk aspargessuppe serveret med kødboller og brød
Kartofelsuppe
serveret med ristet bacon hakket purløg og brød
Pølser
Pølser, pølsebrød, agurkesalat, ketchup, sennep, remulade, ristede løg og
rå hakket løg.
Frikadeller
Med kartoffelsalat, surt, brød og smør (tillæg 15,-kr pr kuvert)
Pølse- ostebord
Hvidløgsbrie, ekstra lagret skive ost, rullepølse, spegepølse, lun leverpostej med ristet champ./bacon, rugbrød, smør og fedt. (Tillæg kr. 25,00 pr. couvert)
I medbringer
special Pynt til bordene, bordkort, bordplan, chips og slik
Vi dækker op med hvide duge, flotte blomster, lys på bordene og servietter.
Har i andre ønsker, er i velkommen til selv, at medbringe dette.