Hold Fest / Selskabs menu/buffet fra 395,-
 Har du spørgsmål til os omkring fest, i Rørbæk Forsamlingshus så skriv til os via kontakt formularen eller ring til os på Telefon: 51 33 18 89
Rørbæk Forsamlingshus
Telefon: 47 31 08 52
Cvr: 3542 1408
 
 
 

Selskabs menu/buffet fra 395,-

I Rørbæk Forsamlingshus & Selskabslokaler kan du roligt invitere gæster til din fest, uden at blive overrasket over prisen. nedestående festpakker er baseret på 5 timers spise arrangement.

Selskabs menu eller buffet indhold Festpakke 1 Festpakke 2 Festpakke 3
 Velkomstdrink    
 3 retters menu eller buffe  
*Drikkevare under middagen  
 Kaffe/The  
 Cognac/likør/bailys     1 gang  1 gang
 Kransekage       
 Natmad, tillæg på enkelte retter      
Blomster dekorationer      
 Pris pr. kuvert   395,-kr 495,-   555,-kr


* Drikkevarer under hele middagen.
   Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin, øl, juice og sodavand. 

Fri bar med drinks kan tilkøbes eller der kan bestilles enklte drinks 40,-kr pr stk
Der laves drinks i baren med gin, vodka, rom, wiskey, Jägermeister, div. shots, Tequila, m.f.

Vælg: forret, hovederet, dessert, natmad eller forret, buffet, dessert, natmad
 

Forretter    Hovederetter     Buffet     Desserter     Natmad

Forretter

Citrusmarineret laks
skiver af citrusmarineret laks serveret med rejer caviar dild citron og lækker cremefraiche krydderurte dressing.
Lækker og let forret, der passer til alle former for fest
 
Laksesymfoni
Dampet laks, lakseroulade og marineret laks flot anrettet med rejer, caviar dild og dressing. En super populær klasikker

Vitello Tonnato
Kalvelårtunge med cremet tunsauce, kapers, rucculasalat og parmesan

Dampet laks
Anrettet med rejer, caviar og citron samt lækker dressing

Hønsesalat
Klassisk hønsesalat, med bacon, champignon og asparges anrettet på salat

Unghane
Stykker af grillet unghanebryst, serveret med salater, frisk ananas, ristet bacon og cremetkarrydressing

Varmrøget laks
Serveret på bund af pluksalat, garneret med dild, frisk grøn asparges, krydderurter
og krydderurtedressing

Carpaccio
Tynde skiver rå okseinderlår med olivenolie og citronsaft, garneret med rucculasalat og basilikum og friskrevet parmesanost

Røget laks
Anrettet på avocadocreme, rugbrødscrumble, friske krydderurter

Bagt fisk (+15,-kr)
Bagt torsk eller lign. serveret på bund af sauce verte, garneret med caviar og ørredrogn samt spædsalater

Tarteletter
med valgfrit fyld: høns i asparges, skaldyr i hummmercreme, skinke m. asparge og ærter

Fisk og skaldyr (+20,-kr)
top forret, lynstegt tun, grillet laks, kammusling og dansk jomfruhummer samt store rejer, anrettet med crustil friske urter og dressing

Forretter tallerkenserveres og der serveres brød og smør

Hovederetter
 
 
Oksefilet
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager

Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg med grøntsauté . Waldorfsalat, vildtflødesauce, pommes rissolé, samt surt og sødt

Krondyr
Langtidsbraisseret krondyr med rødvin, og rodfrugter. variation af årstidens grøntsager samt stegte kartofler og sauce bigarade

Perlehønebryst
Serveret med rodfrugt sauté, grønne asparges, saison sauce samt pommes rissolé

Gris på gaflen
Kamfilet stegt som vildt, serveret med årstidens grønt, pommes rissoles, samt walldorff salat og tyttebær,  skysauce

Lammetyksteg
Supermørt stykke på lammet, som alle kan lide. Serveres med kartoffelsoufflé, lammeglaceog baconbønner.

Helstegt oksemørbrad
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager
(Tillæg kr. 50,00 pr. couvert)

Tallerkenserveres 1. gang og fadserveres 2. gang
 

Buffet
 
Buffet
Langtidssstegt benskinke med sprød svær
Oksemørbrad Wellington (indbagt)
kalveculotte stegt med krydderurter

Tomatsalat med mozzarella
Pastasalat vendt i pestourter
Sødemajs, feta og cayenne samt vinegrad
Mixet salat
Bønne salat med ristet bacon, og græskarkerner
Couscous med masser af friske krydderurter og peberfrugt
Broccolisalat med grillet grønt

Dressing

Flødekartofler
Små ristede kartofler

Der kan forkomme ændring i salater og garniture afhængi af årstid og udbud. Er der særlige ønsker til stegene, ændre vi udvalget.
 

Dessert
 
Dessert tallerken
Chokoladekage, med is og frugtcoulis

Pandekage med is
Hjemmelavet pandekage serveret med kompot og is

Citron fromage
Serveret med flødeskum og hakket chokolade

Creme Brulé
Serveret med sprødt brændt rørsukker

Panacotta
Italiensk vaniljecreme med blommekompot

Islagkage
Hjemmelavet islagkage med årstidens bær/frugt
 

Natmad
 
 
Gullaschsuppe
Rustik suppe med kraftig smag, serveres med flutes

Aspargessuppe
klassisk aspargessuppe serveret med kødboller og brød

Kartofelsuppe
serveret med ristet bacon hakket purløg og brød

Pølser
Pølser, pølsebrød, agurkesalat, ketchup, sennep, remulade, ristede løg og
rå hakket løg.

Frikadeller
Med kartoffelsalat, surt, brød og smør (tillæg 15,-kr pr kuvert)

Pølse- ostebord
Hvidløgsbrie, ekstra lagret skive ost, rullepølse, spegepølse, lun leverpostej med ristet champ./bacon, rugbrød, smør og fedt. (Tillæg kr. 25,00 pr. couvert)

I medbringer
special Pynt til bordene, bordkort, bordplan, chips og slik

Vi dækker op med hvide duge, flotte blomster, lys på bordene og servietter.
Har i andre ønsker, er i velkommen til selv, at medbringe dette.

"5 Timer"

Vores "5 timers" arrangement passer perfekt til konfirmation, og fødseldags arrangementer hvor der ikke skal danses festes, hvor det er selve dagen der skal fejres med en god middag, her er det fødselaren, konfirmanten der er fokus på, når der skal fejres en særlig begivenhed.
 
Der kan vælges en 3 retters Menu/Buffet inklusiv vine, eller der kan serveres vin, øl og vand på afregning efter forbrug. 
Rørbæk Forsamlingshus | CVR: 3542 1408  | Tlf.: 47 31 08 52