Hold Fest / Selskab all inclusiv fra 595,-
Har du spørgsmål til os omkring fest, i Rørbæk Forsamlingshus så skriv til os via kontakt formularen eller ring til os på  Telefon: 51 33 18 89
Rørbæk Forsamlingshus
Telefon: 47 31 08 52
Cvr: 3542 1408
 
 
 

Selskab all inclusiv fra 595,-

I Rørbæk Forsamlingshus & Selskabslokaler kan du roligt invitere gæster til din fest, uden at blive overrasket over prisen.

 
Selskabs menu eller buffet indhold Festpakke 4 Festpakke 5 Festpakke 6
Velkomstdrink      
3 retters menu eller buffet      
All inclusiv drikkevare 7 timer *       
 Kaffe/The        
 Cognac/likør/bailys   1 gang   2 gange   2 gange
 Kransekage      
 Natmad, tillæg på enkelte retter      
 Fri bar med drinks **      
Pris pr. kuvert   595,-kr  645,-kr   750,-kr
 
* All Inclusive drikkevarer i 7 timer.
   Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin, øl, juice og sodavand. De 7 timer starter når        
   selskabet sætter sig til bords. tid ud over de aftalte 7 timer, takseres med 30 kr,-
   pr. halve time (30minutter)
** Fri bar med drinks
   Der laves drinks i baren med gin, vodka, rom, wiskey, Jägermeister, div. shots,            Tequila, m.f.
 
Vælg: forret, hovederet, dessert, natmad eller forret, buffet, dessert, natmad
 
       Forretter     Hovederetter      Buffet      Desserter    Natmad
 

Forretter

 
Crudo af laks
skiver af rimmet laks serveret med salsa af avocado, fine ærter og krydderurter
samt dressing, lækker og let forret, der passer til de fleste
 
Vitello Tonnato
Kalvelårtunge med cremet tunsauce, kapers, rucculasalat og parmesan

Dampet laks 
Anrettet med rejer, caviar og citron samt lækker dressing
 
Hønsesalat 
Klassisk hønsesalat, med bacon, champignon og asparges anrettet på salat 
 
Unghane
Stykker af grillet unghanebryst, serveret med salater, frisk ananas, ristet bacon og cremetkarrydressing

Varmrøget laks
Serveret på bund af pluksalat, garneret med dild, frisk grøn asparges, krydderurter
og krydderurtedressing

Carpaccio
Tynde skiver rå okseinderlår med olivenolie og citronsaft, garneret med rucculasalat og basilikum og friskrevet parmesanost

Røget laks
Anrettet på avocadocreme, rugbrødscrumble, friske krydderurter
 
Crudo af  laks
skiver af rimmet laks serveret med salsa af avocado, fine ærter og krydderurter
 
Bagt fisk (+15,-kr)
Bagt torsk eller lign. serveret  på bund af sauce verte, garneret med caviar og ørredrogn samt spædsalater
 
Tarteletter
med valgfrit fyld: høns i asparges, skaldyr i hummmercreme, skinke m. asparge og ærter
 
Fisk og skaldyr (+20,-kr)
top forret, lynstegt tun, grillet laks, kammusling og dansk jomfruhummer samt store rejer, anrettet med crustil friske urter og dressing

Forretter tallerkenserveres og der serveres brød og smør
 

Hovederetter

 
Oksefilet
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager 

Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg med grøntsauté . Waldorfsalat, vildtflødesauce, pommes rissolé, samt surt og sødt
 
Krondyr
Langtidsbraisseret krondyr med rødvin, og rodfrugter. variation af årstidens grøntsager samt stegte kartofler og sauce bigarade

Perlehønebryst
Serveret med rodfrugt sauté, grønne asparges, saison sauce samt pommes rissolé 
 
Gris på gaflen
2 slags gris (kæbe og langtidsstegt nakkefilet), anrettet med blomkålspuré, grønsauté, syltet rødløg og skysauce

Lammetyksteg
Supermørt stykke på lammet, som alle kan lide. Serveres med kartoffelsoufflé, lammeglaceog baconbønner.

Helstegt oksemørbrad
Serveres med sauce choron (tomatiseret bearnaise), sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager
(Tillæg kr. 50,00 pr. couvert)

Tallerkenserveres 1. gang og fadserveres 2. gang
 

Buffet

 
Buffet
Langtidssstegt benskinke med sprød svær
Oksemørbrad Wellington (indbagt)
kalveculotte stegt med krydderurter
 
Tomatsalat med mozzarella 
Pastasalat vendt i pestourter
Sødemajs, feta og cayenne samt vinegrad
Mixet salat
Bønne salat med ristet bacon, og græskarkerner
Couscous med masser af friske krydderurter og peberfrugt
Broccolisalat med grillet grønt
 
Dressing
 
Flødekartofler
Små ristede kartofler
 
Der kan forkomme ændring i salater og garniture afhængi af årstid og udbud. Er der særlige ønsker til stegene, ændre vi udvalget.
 

Dessert

 
Desserttallerken
Chokoladekage, med is og frugtcoulis

Pandekage med is
Hjemmelavet pandekage serveret med kompot og is

Citron fromage
Serveret med flødeskum og hakket chokolade

Creme Brulé
Serveret med sprødt brændt rørsukker

Panacotta
Italiensk vaniljecreme med blommekompot

Islagkage
Hjemmelavet islagkage med årstidens bær/frugt
 

Natmad

 
Gullaschsuppe
Rustik suppe med kraftig smag, serveres med flutes 
 
Aspargessuppe
klassisk aspargessuppe serveret med kødboller og brød
 
Kartofelsuppe
serveret med ristet bacon hakket purløg og brød

Pølser
Pølser, pølsebrød, agurkesalat, ketchup, sennep, remulade, ristede løg og
rå hakket løg
 
Frikadeller
Med kartoffelsalat, surt, brød og smør (tillæg 15,-kr pr kuvert)
 
Pølse- ostebord
Hvidløgsbrie, ekstra lagret skive ost, rullepølse, spegepølse, lun leverpostej med ristet champ./bacon, rugbrød, smør og fedt. (Tillæg kr. 25,00 pr. couvert)
 
I medbringer
special Pynt til bordene, bordkort, bordplan, chips og slik

Vi dækker op med hvide duge, flotte blomster, lys på bordene og servietter.
Har i andre ønsker, er i velkommen til selv, at medbringe dette.
Rørbæk Forsamlingshus | CVR: 3542 1408  | Tlf.: 47 31 08 52